Monthly Archives: maart 2015

Uitzending BNR met Arnold Vaandrager

23 maart | bnr.nl | Rens de Jong doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Een Nederlandse uitvinding van composiet heeft de JEC Innovation Award in Parijs gewonnen. Een consortium van bedrijven waaronder VABO Composites heeft een laadschep ontworpen, die nu dus geldt als de composiet innovatie van het jaar. Arnold Vaandrager, directeur VABO in Emmeloord is te gast samen met Fred Abbink voorzitter van Compoworld, we lopen in Nederland voor als het gaat om composiet gebruik en Flevoland zou zomaar eens de hoofdstad van composiet kunnen worden, wereldwijd.
Klik hier voor de uitzending.

VABO Composites wint met consortium belangrijke innovatie prijs

Met een laadschep van composiet voor een shovel heeft VABO Composites als onderdeel van een consortium de JEC innovation Award 2015 gewonnen. De laadschep is vooral door de capaciteitsverhoging en gewichtsvermindering een succesvolle innovatie geworden. De JEC Innovation Awards worden jaarlijks uitgereikt op de JEC Europe Exhibition, de grootste vakbeurs voor composietmaterialen en -toepassingen van…
Read more

Omroep Flevoland interviewt VABO Composites

Vanochtend heeft Omroep Flevoland, Arnold van VABO Composites, geïnterviewd over de ontwikkeling van de composiet laadschop waar de JEC innovation award mee gewonnen is. De laadschop is ook te zien op de JEC Europe, vandaag 10 maart om 16:00 uur zal de uitreiking van de JEC innovatie award plaatsvinden. Luister het interview via Omroep Flevoland.
Read more