Accedoo

Afgelopen periode zijn er weer een aantal unieke projecten afgeleverd waaronder een machinekamer deur, escape luik en een transom door in Zuid Afrika, Waterdicht gecertificeerd en fire resistant tot 30 minuten (FRD 30)  met een boven verwacht goede akoestische demping. De testen en investeringen om op dit niveau te komen zijn niet voor niets geweest!

Daarnaast wordt er op dit moment voor 7 schepen, deuren en luiken geproduceerd! Onder andere in de jachtbouw, marine maar ook voor een visserijschip. Zo hebben we de opdracht gekregen om de deuren voor de innovatieve kotter van Ekofish group te leveren.

Naast dat wij onze luiken en deuren leveren voor one-off en custom projecten zetten we onze kennis nu ook in voor werven met serieproductie, zo ontwikkelen we op dit moment voor een klant, een plug en play oplossing die toepasbaar is op hun schepen.

Het aantal aanvragen en opdrachten groeit gestaag en de ACCEDOO plug and play composiet deuren en luiken vinden steeds vaker hun weg naar de markt.

Reacties zijn gesloten.